duminică, 27 noiembrie 2016

Black Friday

Bună! Azi vă vorbesc despre Black Friday, care începuse pe 18nov. A fost o mare nebunie atunci în magazine și pe site-uri, Toată lumea achiziționează și profită de marile reduceri la electronice, eletrocasnice, produse IT si multe altele.
Majoritatea persoanelor spun că în această zi mai mult se scumpesc produsele, decît să se ieftinească, iar eu o sa fiu de acord cu ei. Magazinele și-au făcut propriile strategii de marketing și dacă nu suntem atenți ajungem să cumpărăm produsele la același preț cât era fără reducere, sau chiar mai mari în unele cazuri.
Sunt foarte multe dezavantaje, gândindu-ne la ziua cu cele mai mari reduceri de preț din an, de când a apărut acesta în România și le cunoașteți foarte bine. Vă dau eu cîteva exemple: pică site-urile atunci cînd vrei să plasezi o comandă; se epuizează stocurile prea repede; comenzile vin destul de târziu etc. Trebuie să avem mare grijă cu aceste reduceri, să nu ajungem să fim păcăliți. Așa că mare grijă cu aceasta zi de Vinerea Neagră (cum se numește ea în română)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

My soul