miercuri, 8 iunie 2011

Chestii

Mi-e dor de momentele cand eram mica.Ma distram asa de bine,eram ascultatoare si nu obraznica ca acum.M-am schimbat de atunci pana acum si nu imi place deloc.
As vrea sa imi recapat viata de dinainte,de cand eram copil sau macar putin din ce eram pentru ca aveam mai multi prieteni ca acum.Nu eram cine stie ce populara,dar aveam si prieteni de varsta mea,dar si mai mari cu care sa vorbesc.Acum parca ma evita lumea,nu mai e la fel.Am devenit dificila si foarte sacaitoare ca sa zic asa incat lumea nu mai vrea nici sa stea pe langa mine.Prietenii care ii aveam de mica nu mai vorbesc cu mine si nu stiu de ce.
Se apropie si vacanta si cred ca o sa stau numai in casa pentru ca nimeni nu o sa ma scoata pe afara.Poate doar versiorii cu care am fost zilele astea la plaja si a fost chiar frumos.Nu se stie daca mai repet experienta pentru ca sunt si ei ocupati si nu pot mereu sa ma duca la plaja.Cine stie?!
Cam atat pentru azi.Ma scuzati daca am blog-ul prea trist si plictisitor incat sa nu il cititi.Nu am ce face,daca asa sunt eu...cam trista si pesimista.

My soul