luni, 7 februarie 2011

Machiaje.

E adevarat ca m-am inspirat de la acest blog,dar pur si simplu imi place ce scrie.Sper sa nu se supere ca scriu cateva idei de pe blogul ei.
Eu puri si simplu nu inteleg de ce unor fete le place asa de mult machiajul.Bine,nu zic ca mie imi place si nici nu zic ca nu imi place,dar sunt unele lucruri cu care nu imi place sa ma dau cand vine vorba de machiaj.De exemplu:
Rimelul:nu imi place deloc.Nu neaparat ca nu imi place,dar pur si simplu la mine nu rezista pentru ca mie mereu imi curg ochii,mai ales acum pe vremea asta sau pentru ca cateodata dau din greseala cu mana(uit ca sunt data cu rimel) si mi se intinde:((.
Creionul de ochi:: Mi se pare prea greu sa ma dau cu el fara sa mi-l bag in ochi.Cel putin eu am incercat de cateva ori si nu reuseam.Poate ma considerati o persoana care nu stie sa faca nimic sau ceva de genul asta,dar pur si simplu nu reusesc sa ma dau cu el,aproape ca mi-l bag in ochi mai ales ca port si ochelari.Poate asta e dezavantajul meu cand vine vorba de asta sau poate nu ar trebui sa mai incerc sa imi dau cu creion.
Cam astea sunt(cele pe care le folosesc eu mai des))machiajele pe care nu le suport.
Voi ce parere aveti?Va displace vreun machiaj sau nu?
Imi dau seama ca toate machiajele au avantajele si dezavantajele lor.

Am revenit!

Buna dragi cititori.Am revenit cu idei noi pe blog si cu multa voiosie.Vreau sa imi schimb cu totul viata si sper sa reusesc in anul asta.
Chiar daca am 17 ani, asta nu inseamna ca nu poti sa iti schimbi viata de pana acum; sa o faci mai vioaie si sa scapi de unii oameni pe care nu ii mai "tolerezi" in viata ta.Sa fie putin mai aranjata,ca sa zic asa.
Probabil va intrebati de ce am hotarat asta: e foarte simplu- m-am saturat de persoanele care isi bat joc sau care ma vorbesc pe la spate.Am hotarat sa nu mai bag in seama tot felul de tampenii si pe unii tampiti care rad fara niciun rost.
Mereu m-am simtit cam nelalocul meu din cauza ca purtam ochelari si toate lumea radea(nu aveau si ei ce sa faca sau sunt multi idioti pe lumea asta si nu am stiut).Multi oameni care tin la mine imi spuneau sa nu ii bag in seama,pentru ca nu arat chiar asa de urat cum cred ei.Eu tot ma agiteam mereu,desi lumea imi zicea ca nu ar trebui sa fiu suparata pentru orice lucru care il scot din gura tampitiii si idiotii de pe planeta asta.
Pana la urma am stat si eu si m-am gandit si am fost de acord cu toti oamenii care ma sprijineau si imi dadeau sfaturi,ma ajutau(va-ti prins voi la ce ma refer)si am constatat ca eu in tot ce fac ma agit mai mult decat e nevoie.Ar trebui sa stau in banca mea si sa nu mai las lucrurile care nu sunt chiar asa importante deoparte si sa ma axex pe ceva ce are sens.
Voi credeti ca ar trebui sa fac pasul asta?Sa imi schimb viata?

My soul