duminică, 27 martie 2011

O poveste interesanta

Sa va povestesc ceva care mie mi s-a parut :| de necrezut.
Mergeam eu zilele trecute prin parc si dindr-o data vad un baiat care se certa cu o babuta.Ati auzit bine,cu o babuta.Si nu numai ca se certau,dar mai aveau putin si se luau la bataiee,pe bune.
Pe cand ascultam eu conversatia lor(parcul era cam pustiu si nu era intentia mea sa ascult,dar se auzea tot ce ziceau ei,asa ca nu am avut ce face) mi-am dat seama ca acea babuta era chiar bunica baiatului si se certau nu am inteles prea bine pe ce tema.
Nu intervenea nimeni(oricum nu avea cine pt ca parcul era gol).Am vazut dupa un timp ca baiatul se uita in jur sa vada daca il vede cineva certandu-se(adevarul era ca faceau multa galagie).Eu am avut grija sa ma ascund ca mi-era frik de ce o sa se intample.Daca ma zarea,cine stie ce imi zicea si facea.
Pe cand se uita el in jur,am vazut ca a inceput sa zica numai cuvinte urate si sa injure pe bunica-sa.Va dati seama?Eu am ramas masca la treaba asta si nu am vrut sa aud sau sa vad mai mult.Mi-era suficient;asa ca atunci cand nu era atent,am fugit de unde ma ascundeam fara sa isi dea seama ca l-a auzit cineva.Dar aceasta intamplare o sa imi ramana mereu in minte,va fi greu sa o scot din cap prea curand.
Eu nu m-as lua niciodata de o baba,si mai ales daca ar fi bunica mea.Respect batranii si ce a facut acel baiat un pacat de care Dumnezeu va avea grija sa il pedepseasca(sper).:|:|:|

Reprezentant oriflame

Buna eu de acum am devenit reprezentant oriflame si cine doreste sa comande ceva poate sa apeleze la mine,desi va fi greu cu astia care comanda pe net pt ca nush cum sa le trimit coletul cu produsele.
Daca vreti sa aflati mai multe despre oriflame intrati pe site .
Catalogul il vedeti pe site si daca vreti sa va faceti si voi reprezentant oriflame se poate.Dak aveti varsta intre 16-18 ani va trebuie aprobare de la parinti si dak nu voi decideti.
Spor la cumparaturi si daca aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ma contactati.

My soul