miercuri, 23 martie 2011

Leapsa

Am citit o leapsa pe blog si mi-ar placea si mie sa o preiau.Sper ca nu se supara nimeni.:D
SUNT: o fata foarte sensibila si sincera.Lumea ma considera prea linistita si prea timida,si unele persoane isi bat jocul de asta.
AS VREA: Sunt multe lucruri pe care le-as vrea:sa imi schimb comportamentul si sa reusesc tot ce imi propun etc.
PASTREZ: toate amintirile dureroase din trecutul meu,dar si cele care m-au facut sa zambesc.:)
MI-AS FI DORIT: ca oamenii sa imi spuna in fatza ce gandesc despre mine si sa nu ma vorbeasca pe la colturi ca sa spun asa.
Nu IMI PLAC: oamenii invidiosi si care profita de inocenta mea ca sa spun asa.
MA TEM: ca intr-o zi voi ramane fara prietene.Sau cel putin alea care mi-au dovedit ca sunt prietene adevarate.
IMI PARE RAU: că nu am deschis ochii mai devreme şi i-am ţinut prea mult închişi, încât nu am văzut ce oameni erau în jurul meu.
IMI PLACE: ca imi petrec timpul cu oamenii importanti din viata mea:familia,prietenii si iubitul:X
NU SUNT: o persoana foarte secretoasa.Pastrez secrete,dar pe cele mai importante imi vine sa le torn la altcineva:))
DANSEZ: foarte rar pentru ca nu prea ma pricep si mi-e frica sa nu rada lumea de mine.
CANT: mereu.Nu zic ca am voce foarte buna,dar asta imi place mie.
NICIODATA: nu o sa fiu luata in serios de prietenii mei si niciodata nu o sa ma simt bine in pielea mea.
RAR:accept faptul sa nu am dreptate.Sunt si cazuri cand nu am...
PLANG: foarte des pentru ca ma emotionez repede si nu e bine:D
SUNT CONFUZA: in legatura cu ce simt fata de anumite persoane
AM NDEVOIE: de imbratisari si de putina popularitate:D
AR FI TREBUIT: sa nu mai fiu asa credula si sa pot zice nu persoanelor care m-au tradat.
AS PUTEA: sa am mai multa incredere in mine.

Cine vrea sa ia aceasta leapsa e invitatul meu:).Daca vreti puteti sa imi dati si mie cate sfaturi(despre ce subiect vreti voi).Mi-ar placea sa vad ce ma sfatuiti voi cititori,poate ma ajuta ca chiar am nevoie:D:)

Baietzii

Azi voi vorbi despre cum baietzii incearca sa cucereasca o fata.
Unii baietzi vor sa obtina de la fete doar un singur lucru:sex.Am intalnit o groaza de baietzi care numai la asta se gandeau.Cand vad ca au vrajit o fata si au reusit sa obtina de la ele ce au vrut,nici nu le mai pasa ce se intampla cu fetele respective.Poate sa si sufere din cauza asa zisului "prieten",baietzilor nici nu le pasa!
Dar am intalnit si baietzi care stau cu fetele pentru ca chiar le place de persoana respectiva.Se poarta frumos chiar si cu prietenele si colegii fetelor respective si chiar isi cer iertare atunci cand au gresit fata de ele(nu spun ca aia care se prefac nu fac asta,dar eu am simtul observatiei si vad cand se prefac:D).Pe mine nici un baiat nu a reusiot sa ma "vrajeasca" ca sa zic asa pentru ca nu sunt usor influentabila.
Poate sa imi zica cate minciuni vrea,sa ma roage sa iesim si chestii deastea:-@,dar credeti ca eu nu imi dau seama ca astea sunt vrajeli?pentru ca ma crede prea credula si isi incearca si el norocul,ce sa faca saracul?Ii bag si eu acolo minciunele sa vad dak el crede intradevar ca m-a vrajit si ca m-am indragostit peste cap de el.
Logic ca el ma asteapta ca sa vin si cand vad ca nu apar,le bag si eu niste scuze ca nu am putut sa vin pentru ca am fost ocupata bla bla bla:-@.
Adevarul e ca si baietzii sunt putin creduli,la fel ca fetele.Nu isi dau deloc eama cand faci un sarcasm sau cand spui o gluma la adresa lor.Se prind destul de tarziu si reactioneaza foarte incet.CE SA LE CERI BARBATILOR atunci cand ei au in minte numai un lucru:sexul????
Bine poate am exagerat...nu toti se gandesc numai la asta; cred ca exista un procent de 45%:-? care au si altceva in cap.

My soul