duminică, 10 octombrie 2010

Dorintele si planuri de viitor

Voi ce planuri aveti in viitor?
ce dorinte ati vrea sa vi se indeplineasca?
Va-ti intrebat vreodata ce ar fi daca...?
Ei bine toata lumea are planuri despre ce vor sa se faca cand termina facultatea. Daca nu s-au gandit inca, mai pot sa se decida.
Si eu sunt putin incurcata, nu stiu lace facultate sa merg a)psihologie b)marketing Cum la liceu m-am dus pe profilul Turism ar trebui sa aleg sa merg la o facultate de marketing sau ceva de genul, dar ma atrage si pshilogia.
In plus nu simt ca m-as pricepe la turism,mai ales ca am cateva probleme cu vorbirea si mai port si ochelari:-?. Sa ma mai gandesc pana ajung la facultate..am abia 17 ani si sunt a 10.
Voi ce parere aveti despre asta?

Problema banilor

Imi pare rau ca nu am mai intrat sa scriu postari dar cu scoala asta nu am avut cand...
am si uitat ca am un blog:D
Sa vedem despre ce sa mai scriu...Aaaaa da problema banilor
ati avut vreodata probleme cu banii?Sau sa nu puteti sa va cumparati diverse lucruri?
nu stiu,orice ati face voi cu banii nu ati simtit ca sunt prea putini sau ca va lipsesc cateodata?de ex:cand trebuie sa platiti datoriile nu simtiti ca tot mai aveti nevoie de bani?
Banii sunt o problema peste tot unde va duceti!Nu inteleg cum unii adolescenti se hotarasc sa ii cheltuiasca fara sa se gandeasca la persoanele din jurul lor cum ar fi parintii sau la cei fara bani.Ar putea sa ii pastreze acolo la pusculita si cand le trebuie neaparat bani sa ia de acolo.Le trebuie bani sa plateasca manualele din a 11 si a 12 de exemplu.
Voi ce parere aveti despre asta?credeti ca oamenii ar trebui sa arunce asa cu banii sau sa mai economiseasca din ei?

My soul